Magnet zorgt al jaren voor de ambiance!

In close-up

Sinds 2007 maken we echte party's van feesten, festivals en evenementen. Met onze tien bandleden hebben we dan ook de power in huis om het dak eraf te spelen. Tijdens onze shows brengen we nummers van allerlei genres tot leven zodat ons publiek probleemloos van de ene beat in de andere kan dansen en draaien. Onze shows zijn een lust voor ogen, oren en dansbenen! 

Niet zomaar een coverband

Magnet inhuren voor je volgende evenement is slim. Waarom? Wij zijn niet zomaar een coverband maar we brengen elke keer een gechoreografeerde show waar iedereen enthousiast van wordt! Onze medleys gaan perfect in elkaar over zodat al die dansbenen nooit stil staan! Naast onze geweldige zanger en zangeressen en onze rockende combo, hebben we ook een ongelooflijk getalenteerd trio van blazers.
Waar wacht je nog op? Magnet is de perfecte band voor je feest!

We zingen uit volle borst

Evy, Hannah en Jelle gebruiken hun stembanden om leven te geven aan de zaligste covers. Onze frontman Jelle is niet alleen knap in het zingen maar ook in het entertainen van het publiek. En wanneer een nummer vraagt om een extra touch, dan haalt Hannah simpelweg haar viool boven.

Naam 
Naam 
Naam
Benieuwd hoe Magnet de beste nummers zingt?
Bekijk onze show

We blazen het dak eraf

Mathias op de trompet, Mats op de saxofoon en David op de trombone. Die unieke stijl van Magnet ... daar hebben deze mannen veel mee te maken. Ze blazen de party in het feest en het dak gaat er elke keer weer af!

Naam 
Naam 
Naam
Benieuwd hoe Magnet de muziek uit de longen blaast?
Bekijk onze show

We zorgen voor een strakke party vibe

En om het feest helemaal compleet te maken, rockt Eelken de gitaar en Steven de bass. De beat, die neemt Kristof voor zijn rekening met de drums en Joachim haalt de beste tunes uit de keys. Probeer maar eens stil te blijven staan met deze muzikale talenten aan het werk!

Naam 
Naam 
Naam
Naam
Benieuwd hoe Magnet voor deze strakke party vibe zorgt?
Bekijk onze show

Bekijk ons in actie

Contacteer Magnet om van je evenement een onvergetelijk feest te maken!